Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarna akcija

Svi lopte u ruke i dođite pomoći stradalom košarkašu Hrvoju Modriću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvoje Modrić, član KK Strmac, pretrpio je tešku ozljedu glave tijekom jedne utakmice u prosincu 2014. godine.

Košarkašku loptu u ruke i dođite u subotu, 4. lipnja, u Novu Gradišku. Prije svega zato što ćete na taj način pomoći stradalom mladom košarkašu Hrvoju Modriću.

Pročitajte i ovo Hrvatski Caritas Vrijeme darivanja traje Hrvatski Caritas organizira humanitarnu akciju "Za 1000 radosti": Cilj je prikupiti sredstva najpotrebnijima Kalendar udruge Krijesnica - 1 Empatija stvara bolji svijet Kalendar koji je izazvao lavinu dobrote: ''Mi odrasli idemo s idejom bit će tužni, istraumatizirani, no oni su djeca - svijetle!"

Od 12 sati slijedi streetball turnir, a navečer i sjajna svirka. Najprije će na ljetnoj pozornici nastupiti grupa Elemental, a potom će za zabavu brinuti i niz novogradiških DJ-a.

Podsjetimo, Hrvoje Modrić, član KK Strmac, pretrpio je tešku ozljedu glave tijekom jedne utakmice u prosincu 2014. godine. Srušio se i završio na operacijskom stolu tijekom koje je utvrđen izljev krvi na mozak.

Njegovi klub je pokrenuo razne humanitarne akcije, a sve potrebne informacije možete naći na Facebook stranici Svi smo uz tebe Hrva. 

Žiro račun Hrvoje Modrić
Privredna Banka Zagreb
HR9023400093101269223

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene