Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novih 330

Svečana promocija doktora znanosti i umjetnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati u svečanim odorama (toge) i s akademskim kapama će od zgrade Sveučilišta u Zagrebu do zgrade HNK doći u dvjema povorkama.

Rektor Damir Boras promovirat će novih 330 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu u dvije svečane promocije, koje će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u 10 i u 14 sati.

Kandidati u svečanim odorama (toge) i s akademskim kapama će od zgrade Sveučilišta u Zagrebu do zgrade HNK doći u dvjema povorkama koje će predvoditi dva sveučilišna pedela zbog čega će u vrijeme njihovog prolaska (između 9,20 i 9,30 sati te između 13,20 i 13,30 sati) kratkotrajno biti obustavljen promet na sjevernoj strani Trga maršala Tita.

Prema zgradi HNK desetak minuta kasnije kretat će se povorka prorektora i dekana predvođena rektorom koju će dva sveučilišna pedela povesti do Zdenca života gdje je organizirano fotografiranje. (Hina)

Pročitajte i ovo Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu Dao zanimljiv odgovor Pitali smo rektora Borasa kad misli uskladiti kvote s tržištem: "Kad se govori o hrvatskom tržištu rada, mi zapravo više njega nemamo" Slika nije dostupna U Studentskom centru Na sjednici Senata moguća rasprava o povjerenju rektoru Borasu, studenti poručili: "Stop nasilju nad Sveučilištem"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene