Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porast noćenja

Sve više turista u Splitu, očekuje se odličan rujan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijela Splitsko-dalmatinska županija bilježi porast u noćenjima u odnosu na prošlu godinu.

Za sada su očekivanja za rujan dosta dobra i svi se nadaju uspješnoj posezoni. Za početak devetog mjeseca rezervirane su hotelske sobe ne samo u Splitu već i u okolici. U Splitu se održava Kup kontinenata, veliko atletsko natjecanje, ovdje će stići takoreći sva atletska elita, 400 najboljih svjetskih atletičara, svjetski prvaci, osvajači olimpijskih medalja.

Pročitajte i ovo Denis Ivošević - 3 nova (uništena) sezona Predsjednik TZ-a Istarske županije o podizanju cijena u turizmu: "Uskrs će biti pod definicijom 'last second'" Ronjenje može biti opasno PRAVILA SU ZAKON Opasnosti koje skrivaju morske dubine: Iskusni ronilac otkriva koja su tri osnovna pravila za sve koji žele uživati u ronjenju

4. i 5. rujna borit će se reprezentacije Europe, Sjeverne i Južne Amerike, Afrike i Azije s Oceanijom. Vjeruje se da će doći i navijača. No taj veliki sportski događaj biti će i velika međunarodna promocija za Split, televizijski prijenos će ići u oko 130 zemalja, ovdje će boraviti i puno novinara iz cijeloga svijeta. Tako da vjerujemo da će se za Split doista daleko čuti. A to bi mogao biti još jedan vjetar u leđa našeg turizma.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene