Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmor od kiše

Sve sunčanije i toplije: Nedjelja dan za izlete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako vam je kiša proteklih dana dosadila, a tmurno vrijeme vas činilo lagano nesretnima, onda iz DHMZ-a imaju dobre vijesti za vas.

Vrijeme se, potvrdila nam je dežurna prognostičarka iz Državnog hidrometeorološkog zavoda, generalno popravlja, ali sporo. No od danas će biti sve manje kiše, a sve više sunca, dok će temperatura također postepeno rasti iz dana u dan.

Pročitajte i ovo Nestabilno vrijeme Vremenska prognoza Očekuje nas poboljšanje vremena, no za jedan dio zemlje bit će upaljen crveni meteoalarm: Detalje otkriva meteorolog Čačić Slika nije dostupna Danas 12:02 - počelo je proljeće!

Sutra će u unutrašnjosti još uvijek biti umjereno oblačno, a bit će i još kiše, no znatno manje nego danas. Na Jadranu se već sutra očekuje sunčano vrijeme s umjerenom burom i sjevernoistočnim vjetrom, koji će tijekom dana postepeno prestati.

Tempereture u stalnom porastu

Planirate li izlet nedjelja je pravi dan za takve aktivnosti. Vrijeme će biti ljepše i sunčanije, a mogućnost za kišu ostaje još veoma mala. Temperature će također biti više i ugodne.

Početak tjedna također će nas razveseliti suhim i sunčanim vremenom. U unutrašnjosti će jutra započinjati umjerenom maglom, ali tijekom dana prevladat će sunčano vrijeme. Temperature će do sredine tjedna, i na Jadranu i u unutrašnjosti, narasti sve do ugodnih 25 stupnjeva, pa oni odvažniji mogu opet uživati u kratkim rukavima.

Lijepo vrijeme, prema dosadašnjim prognozama možemo očekivati tijekom cijelog sljedećeg tjedna, potvrdili su nam u DHMZ-u.

Vremensku prognozu iz dana u dan možete pratiti OVDJE.

Planirate li na izlet za vikend?

  • Da, u nedjelju
  • Da, u subotu
  • Ne
  • Da, cijeli vikend
  • Nisam mislio/la, ali zbog vremena sam se predomislio/la
  • Vrijeme nije faktor koji mijenja moje planove

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene