Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branila se Kosor

Kosor: Sve su to nastojanja da me se eliminira iz stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji za novinare predsjednica HDZ-a progovorila je o optužbama koje su se u javnosti pojavile na njezin račun.

Jadranka Kosor osvrnula se na riječi Damira Mihanovića koji je optužuje za čuvanje i neprijavljivanje sumnjivog novca u sefu HDZ-a. 'Sve insinuacije i podmetanja odbacujem. Ponosna sam na sve što sam radila u jačanju političkog ozračja protiv kriminalaca. Lopovi moraju u zatvor', bila je odlučna Kosor.

>> Damir Mihanović: Sumnjam u vjerodostojnost mailova Jadranke Kosor! Pročitajte i ovo Valpovo - 4 Svi su već započeti Mali grad velikih projekata: Slavonskom mjestu od desetak tisuća stanovnika stiže važan novac Tony Fernandes Izazvao lavinu kritika FOTO Šef jedne kompanije mislio je da je dobra ideja objaviti bizarnu fotografiju sa sastanka: On je gol do pasa, dok drugi djelatnik ima pune ruke posla

'Sef nije izazivao pozornost do sada, a sada je aktualan zbog izbora. Sve što imam reći o tome rekla sam DORH-u i USKOK-u kao i Branko Bačić', rekla je Kosor te dodala da nikada nikome nije prijetila, naročito kao predsjednica Vlade kada je bila 'iznimno oprezna'.

>> 'Milinović laže kako bi mene i Jadranku Kosor eleminirao iz HDZ-a'

Napomenula je kako je tijekom svog rada protiv kriminala bila svjesna da bi se to jednog dana moglo okrenuti protiv nje kao bumerang. 'Očito nesvjesno dotaknula sam neke centre moći', kaže Kosor. Bez obzira na sve, ne žali ni za čim.

>> Ivić: Neće mi dijeliti savjete netko tko je tek par mjeseci u HDZ-u!

Još jednom je ponovila kako želi novi puni mandat kao predsjednica HDZ-a te da pritiske doživljava kao dio unutarstrančke kampanje.

Za raspuštanje gradskog odbora HDZ-a Valpovo kaže da ona nema veze s tim. 'Nisam naredila Županijskom odboru da nešto čini ili ne čini', kazala je Kosor, pravdajući se da za ovaj slučaj prije nego se dogodio nije znala. Odbacuje sve insinuacije onih koji su se okomili na nju. Kaže da su promašili metu. 'To su nastojanja da me se eliminira iz stranke', rekla je predsjednica HDZ-a koja se nada da će na unutarstranačkim izborima dobiti potporu kolega.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene