Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lokalni izbori 2017

Švaljek na doručku okupila "žene s vizijom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek održala je danas druženje uz zdrav doručak s uspješnim ženama iz raznih područja djelatnosti u jednom zagrebačkom restoranu u Tkalčićevoj ulici.

Doručak žena s vizijom okupio je glumice, poduzetnice, producentice, odvjetnice i aktivistice za ženska prava koje su podržale Sandru Švaljek u borbi za gradonačelnicu Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istražili smo Bitka za Zagreb: Otkrivamo postoje li doista bitne razlike u programima kandidata Slika nije dostupna protiv bandića Švaljek: "Glasajte za mene u prvom krugu, u drugom će biti kasno"

„Jako mi je bitno što je njena komunikacija civilizirana i uglađena s velikom dozom empatije, a ona sama lijepa,poštena i transparentna. Naša je želja da nam tako izgleda i Zagreb. Ona više sliči na svoje sugrađane nego naše političare i to mi ulijeva povjerenje. Sviđa mi se što je nezavisna, ima jasnu viziju, a pritom je i mlada što znači da može puno bolje pratiti bilo građana, a pogotovo mladih na kojima budućnost ostaje. Za mene, jedina mi od svih kandidata ulijeva nadu da će nam donijeti promjene“, izjavila je glumica Slavica Knežević.

Među više od četrdeset uspješnih žena Zagreba bile su i poznate umjetnice Lela Margitić, Slavica Knežević, Jelena Miholjević i Gordana Vnuk te  aktivistica za ženska prava Sanja Sarnavka. Iz redova  poduzetnica bile su – Tajana Barančić, Anita Cvetić – Oreščanin, Ivana Borščak, Fanny Germaine Markić i mnoge druge.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene