Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Počinje suđenje za monstruozno ubojstvo taksista Ćustića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra počinje suđenje za monstruozno zadarskog taksista Igora Ćustića. Osumnjičeni Elvis Šopić mogao bi dobiti zatvorsku kaznu do 40 godina.

Iako su svjesni da im ništa neće vratiti sina, članovi Igorove obitelji očekuju maksimalnu zatvorsku kaznu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrhovni sud donio presudu Elvis Šopić počinje izdržavati 12-godišnju kaznu zatvora Slika nije dostupna Zadar: Istražni zahtjev protiv ubojice taksista

Podsjećamo, bez ikakvog povoda i objašnjenja 29. siječnja ove godine ugašen je život taksista Igora Ćustića. Tužna povorka ispratila je mladića čiji je život tek trebao početi. Završio je fakultet, namjeravao upisati drugi. Imao je dva posla, a uskoro se trebao i oženiti.

Igorovo beživotno tijelo pronađeno je u blizini Korlata. Ubijen je s dva hica u glavu iz skraćene lovačke puške. Ubojica je zapalio automobil kako bi prikrio tragove. Osumnjičeni Elvis Šopić pritvoren je samo tri dana kasnije. Igorov otac po prvi će se put sutra u sudnici suočiti s Ćustićem. 

>> Zadar: Istražni zahtjev protiv ubojice taksista

Za obitelj ni doživotna kazna ne bi bila dovoljna, a slično razmišljaju i zadarski taksisti koji sada još više strahuju za vlastite živote. Igor Ćustić ubijen je samo zato jer je bio njegov red za vožnju.

Taksisti sad dva puta pogledaju tko im sjeda iz leđa. Postali su svjesni da im je svaki poziv mušterije možda i posljednji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene