Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sutkinja okrivljeniku vratila drogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okrivljenicima se izriče opomena, vraćaju dva grama hašiša i 7,5 tableta od 50 mg 'Panos tetrazepam', tako je glasila presuda sutkinje dubrovačkog Suda za prekršaje Kate Tripković.

Prošlog mjeseca na granici Karasovići policija je u fordu 23- godišnjeg Francuza pronašla hašiš.

Pročitajte i ovo Uhićenje Razbijeno zločinačko udruženje VIDEO Policija objavila snimku: Pogledajte kako je izgledala akcija u kojoj je pao i poznati poduzetnik Davor Božinović Počinje pooštravanje? Božinović o akciji Uskoka i slovenskoj odluci: "Mi smo spremni, Hrvatska to potencira"

Njegova je 22-godišnja prijateljica u torbi imala lijek s liste opojnih droga koji nije prijavila niti je za njega imala recept.

Na sudu je Francuz izjavio kako je bio svjestan prekršaja u Hrvatskoj, ali kako je iznenađen prekršajnim gonjenjem zbog povremenog uživanja lakih droga jer to u Francuskoj nije kažnjivo. Njegova je prijateljica izjavila kako nije znala da za lijek treba imati recept ili ga prijaviti na granici.

Sutkinja Tripković nakon priznanja mladom je Francuskom paru prijatelja izrekla opomenu, ali i vratila oduzetu drogu i lijekove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene