Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskrsni blagdani

Deseci tisuća turista na Kvarneru, Opatija im ponudila nesvakidašnje prizore: "Ovo nam je sada otvorenje sezone"

Aktualno Galerija Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 1 Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 2 Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 3 Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 4 Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Blagdansko ozračje na Kvarneru, ilustracija - 5 Galerija 1/5 >>
Više od 30.000 turista koji borave na Kvarneru za uskrsne blagdane uživa u lijepom vremenu i bogatoj ponudi na obali, ali i u zaleđu.

U Kaštelu iznad Opatije već je od 10 sati podijeljen tradicionalni uskrsni doručak, a u samoj Opatiji tisuće gostiju izletnika uživaju u duhu Uskrsa u lijepo uređenim parkovima.

Mnogi nisu zaobišli ni izložbu limenih staraca - oldtajmera koji krase opatijsku Slatinu.

"Ovo nam je sada otvorenje sezone. Zato smo samo iz našeg kluba, izloženi su auti i poslije toga idu, naravno, takmičenja, druženja, reliji, gostovanja, gosti kod nas i tako dalje", kazao je Bogomil Šulina iz Liburnia Classic Cluba Opatija u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Marka Balena.

Pročitajte i ovo Pelješac u predsezoni - 4 sezona prije sezone Počinju gužve: Stonska obilaznica još se čeka, iz Hrvatskih cesta otkrivaju kad bi sve moglo biti spremno

Pročitajte i ovo Mina kod Lumbarde na Korčuli Policija šuti VIDEO U moru našeg turističkog raja leži ogromna mina, načelnica šokirana: "Imamo bombu? Prvi put čujem za to"

"Sve što se događa u mjestu, kada se živi je i lijepo i običaji se ne smiju zaboraviti. Moramo ih čuvati, tko će ih drugi ako ne mi sami", dodao je Radenko. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene