Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje se ne pojavljuje

Šundov: Ne znam kad će Kerum, on je atipičan gradonačelnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik Željko Kerum već se dulje vrijeme ne pojavljuje, pa grad vode zamjenici.

U Split je danas stigao japanski veleposlanik, no gradonačelnika nije bilo tamo da ga primi kako protokol nalaže. Budući da se Željko Kerum već neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, ulogu domaćina japanskom veleposlaniku preuzeo je njegov zamjenik Jure Šundov.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Split sve siromašniji Kerum našao vremena za pjesmu, ali ne i za novu pučku kuhinju Slika nije dostupna Kerum u elementu VIDEO 'A tko je napravio sve ovo? Što bi bilo da sam dolazio na posao?!'

>> Dok se Fani izležava na suncu, Željko sjedi u hladu

Na pitanje novinara o tome gdje je gradonačelnik, Šundov je odgovorio da ne zna kada će se Kerum vratiti s godišnjeg odmora. 'Ne znam koliko je uzeo, ne bi od mene bilo red govoriti. Naš gradonačelnik je atipičan gradonačelnik', odgovorio je Šundov.

Željko Kerum prošli je tjedan snimljen u uvali Palmižana na otoku Hvaru zajedno s nevjenčanom suprugom Fani Horvat. Keruma tako u zadnje vrijeme viđamo samo na slikama, na jahti po otocima. Nije ga bilo na fešti Svetoga Duje, ni na rođendanu Hajduka. Nije ga bilo ni za Dan pobjede na proslavi branitelja u Splitu prošlu subotu.

Neki zaposlenici pričaju da se ne pojavljuje već mjesecima, no Šundov je takvima uputio jasnu poruku. 'Da rade svoj posao ne bi gledali po hodnicima gdje je gradonačelnik', rekao je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene