Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad temperatura

Sunčano do vikenda, a onda moguć snijeg!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi koji misle iskoristiti ovaj val toplijeg vremena za uživanje neka to učine do petka jer tada slijedi naglo i veliko zahlađenje.

Dobar dio Hrvatske jutros se probudio zavijen u maglu, ali tijekom dana će ipak prevladati toplo i sunčano vrijeme. Tako će biti sve do vikenda. Do petka jutarnje temperature iznosit će u prosjeku 6 stupnjeva Celzija, a dnevne će se popeti u prosjeku do 17 ili 18 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija, automobil Hladne noći Dio zemlje probudio se u minusima: U brojnim regijama upaljen meteoalarm, HAK izdao upozorenje Moguća grmljavinska nevremena, DHMZ upalio upozorenja promjenjivo vrijeme Moguća su grmljavinska nevremena, DHMZ upalio upozorenja: "Budite na oprezu"

>> Za vikend kišovito, oblačno i hladnije

U subotu će pak vrijeme naglo i osjetno zahladiti, s maksimalnom dnevnom temperaturom od 9 stupnjeva, te jutarnjom od svega tri stupnja. U nedjelju će biti još hladnije, s maksimalnom dnevnom temperaturom od tek 7 stupnjeva. Iz DHMZ-a doznajemo kako će takva nagla promijena otvoriti mogućnost pada snijega u gorskoj Hrvatskoj.

Početak idućeg tjedna neće biti nimalo ugodniji, jer bi se temperature, prema trenutnoj prognozi, mogle spustiti i ispod ništice, no sredinom idućeg tjedna, vrijeme bi se trebalo stabilizirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene