Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiši ni traga

Iskoristite lijepo vrijeme: Idućih dana očekuje nas samo sunce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sunčano i toplo za ovo doba godine, očekuje nas u sljedeća tri dana. U petak čak 21 stupanj.

Sljedećih dana nastavlja se stabilno vrijeme, i sutra će prevladavati sunčano, a samo će ujutro ili još i dio prijepodneva u kopnenom području ponovno mjestimice biti sumaglice i magle. Temperatura će uglavnom biti od 6 do 9, a na moru uz više jutarnjeg sunca bit će od 12 do 16 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Snježne radosti Hrvatska se probudila u debelim minusima, upaljen meteoalarm: Velika opasnost od hladnog vala Slika nije dostupna KIŠOBRANE U RUKE Stiže kraj lijepom vremenu: Već u noći s utorka na srijedu dolazi promjena koja će obilježiti ostatak tjedna, moglo bi biti i jačeg nevremena

Vrijeme babljeg ljeta nastavit će se i preko vikenda. Bit će stabilno, suho, uglavnom sunčano i razmjerno toplo. U jutarnjim satima u kopnenom području bit će magle, ali jutra će i dalje ostati hladna. Za poslijepodnevne sate zato ne trebate bojati. Prema nekim naznakama ovakvo vrijeme moglo bi se zadržati čak i dobar dio idućeg tjedna.

>> Koji početak vikenda: Pljuskovi, grmljavina i olujni udari bure!

I na moru će idućih dana biti pretežno sunčano i podjednako toplo. Jedino se na dijelu sjevernog Jadrana, i to naročito onaj dio zapadno od Istre, u noći i ujutro prolazno očekuje i magla. No, sve u svemu vrijeme će idućih dana i na kopnu i na moru biti lijepo i ugodno. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene