Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jesen u punom jeku

Pred nama je vikend, a evo kakvo će biti vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsku danas očekuje promjenjivo, većinom umjereno ili pretežno oblačno vrijeme, a samo će na sjevernom i dijelu srednjega Jadrana prevladavati sunčano, izvijestio je jutros DHMZ.

Ponegdje je moguće vrlo malo kiše ili kratkotrajan pljusak, najvjerojatnije u Gorskome kotaru, Lici i južnoj Dalmaciji. Vjetar većinom slab, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena, podno Velebita mjestimice i jaka bura, a na južnom istočnjak i jugo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Najviša temperatura između 15 i 20, na Jadranu od 21 do 25 stupnjeva Celzijusa. U Dalmaciji kupači još mogu očekivati poželjna 23 stupnja u moru.

U subotu u unutrašnjosti umjereno do znatno oblačno, osobito u sjeverozapadnim i gorskim krajevima gdje se još mjestimice očekuje i malo kiše. Ujutro ponegdje moguća magla. Na Jadranu barem djelomice sunčano, a u Dalmaciji lokalno može biti kratkotrajnog pljuska.

Stigla je sezona viroza: Evo nekoliko savjeta!

Vjetar uglavnom slab, na sjevernom Jadranu većinom umjerena bura. Najniža temperatura od 8 do 13, na Jadranu od 14 do 19, najviša od 14 do 19 na kopnu, a od 20 do 25 °C na moru.

U kopnenoj Hrvatskoj u subotu ponegdje još malo kiše, ali uglavnom u gorskoj Hrvatskoj, a zatim barem djelomice sunčano, uz malo zahladnjenje.

Na Jadranu vikend i ponedjeljak ugodniji na sjeveru, premda uz buru dok će na jugu, u Dalmaciji vrijeme biti nestabilnije. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene