Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podmićivanje

Suđenje Tadiću: Svjedočio osječki gradonačelnik Bubalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Županijskom sudu nastavlja se suđenje osječkom poduzetniku Dragi Tadiću za pokušaj podmićivanja sudaca Vrhovnog suda kako bi se promijenila presuda Branimiru Glavašu.

Danas svjedoče osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo i direktor osječke podružnice Euroherca Darko Tolić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjedočio Herman Vukušić U nastavku suđenja Dragi Tadiću opet o turniru u pokeru Slika nije dostupna Suđenje Dragi Tadiću Šišljagić: Nisam znao ništa o pokušaju podmićivanja sudaca

Bubalo je počeo svjedočenje opisujući okolnosti sastanka u Zagrebu sa Stipom Mesićem. Na sastanku su bili još i Ivan Drmić i Sanja Marketić, tvrdi. Dodaje da je prijatelj s Mesićem te da često zajedno popiju kavu. Na navedenom sastanku, kaže Bubalo, nisu razgovarali o slučaju Glavaš.

>> Osobe bliske Glavašu: Za pokušaj podmićivanja sudaca doznali smo iz medija

Osječki gradonačelnik tvrdi da ne zna ništa o postupku protiv Glavaša na Vrhovnom sudu, ni o kaznenim prijavama koje su podnijeli Drmić i Marketić.

USKOK je Bubalu predočio snimke praćenja na kojima se vidi da su zajedno s još nekoliko ljudi te sjede na piću u jednom osječkom kafiću. Bubalo je u sudnici rekao kako se ne sjeća o čemu su razgovarali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene