Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljen do kraja postupka

Suđenje za izvlačenje novca iz Dinama nastavljeno bez Mamića u sudnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću i još trojici okrivljenika u utorak je na osječkom Županijskom sudu nastavljeno čitanjem dokumentacije, koja je sastavni dio Uskokove optužnice, a glavna rasprava će se nastaviti u listopadu.

Od četvorice okrivljenika na sudu se pojavio samo prvoptuženi Milan Pernar, a ostale su zastupali njihovi odvjetnici, uključujući i Zdravka Mamića koji je, odlukom sudskog vijeća, zbog višekratnog remećenja reda na glavnoj raspravi, udaljen iz sudnice do okončanja dokaznog postupka.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Slika nije dostupna Izdana tjeralica Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u BiH dobio nagradu za sportskog menadžera desetljeća

Glavna rasprava nastavit će se 6. i 10. listopada kada će, na prijedlog Uskoka, biti pozvano šest novih svjedoka, članova obitelji okrivljenika Zdravka i Zorana Mamića te Milana Pernara, nakon čega se očekuju nalazi vještaka te dokazni prijedlozi obrane.

Zdravku Mamiću, njegovom bratu Zoranu, bivšem direktoru "Dinama" Damiru Vrbanoviću te porezniku Milanu Pernaru u Osijeku se sudi zbog optužbi da su NK "Dinamo", izvlačenjem novca, oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene