Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgoda do 10 sati

Suđenje Glavašu: Odbačen zahtjev za izuzećem suca Tripala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjednica je danas odgođena do 10 sati jer se čeka odluka Branka Hrvatina o zatraženom izuzeću suca Tripala

11:00 - Zatraženo je izuzeće suca Žarka Dundovića zbog čega je sutkinja pitala ima li još primjedaba na sastav vijeća ili izuzeće traže radi odugovlačenja.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Branimir Glavaš OPET NA SUDU Glavaš predao podnesak s kaznenom prijavom protiv bivših i sadašnjih državnih odvjetnika te tužitelja u postupcima "Selotejp" i "Garaža"

Sjednica je prekinuta i nastavlja se u utorak.

10:30 - Odlučeno je da se zahtjev za izuzeće suca Tripala odbaci kao nedopušten. Žalba nije dopuštena.

Vrhovni sud započeo je u četvrtak s dvodnevnom sjednicom na kojoj ponovno odlučuje o nepravomoćnoj presudi zagrebačkog Župnijskog suda protiv Branimira Glavaša za ratni zločin na srpskim civilima u Osijeku 1991. u slučajevima "Garaža" i "Selotejp".

Današnja sjednica odgođena je do 10 sati jer se čeka odluka Branka Hrvatina o zatraženom izuzeću suca Tripala. Ako se izuzeće odobri sve se odgađa do sastavljanja novog sudskog vijeća za što je prvi put trebalo godinu i pol dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene