Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijave do 8. lipnja

Sudjelujte u radionici: Afrika stiže u Dugo Selo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kroz radionicu izrade afričkih maski, organizatori će svim generacijama približiti dio afričke kulture, pjesme i hrane

Koliko često imate priliku doživjeti dio uzbudljive Afrike, i to u vašem susjedstvu? Upravo to može vam se dogoditi na radionici izrade afričkih maski, čiji sastavni dio je i predstavljanje afričkih bubnjeva i afrička zakuska. Sve to odvija se u subotu, 11.6.2016., u idiličnom okruženju caffe bara Stari Krovovi u Dugom Selu, neposredno pored željezničkog kolodvora.

Pročitajte i ovo Istraga zločina u Dugom Selu - 3 U udomiteljskoj kući Eksplozija u Dugom Selu: "Kada policija pronađe osobu koja mu je možda predala bombu, imat će štošta za objasniti" Ilustracija u Dugom Selu U stanu pronađeno tijelo muškarca: Prevezeno na Zavod za sudsku medicinu

Radionica izrade afričkih maski, prezentacija afričkih bubnjeva i priča te posebna hrana iz Okusa Doma! Vrijeme: 11.6.2016., od 15 do 21hMjesto Stari Krovovi, Dugo Selo (neposredno pored željezničkog kolodvora) Radionica je organizirana kroz suradnju Živog Atelja DK, Društva Afrikanaca u Hrvatskoj te Okusa Doma. Rad počinje u 15h, a predviđeni završetak je u 21h. Dobrodošli su sudionici od 8 do 88 godina, koji sa sobom moraju ponijeti jedino malu čajnu žličicu koja će im koristiti pri izradi maski.

Mjesta jesu ograničena, pa se potrebno do 8.6. prijaviti na projekti@ziviatelje.dk. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 85 kuna po osobi, a uključuje voditelje, materijale i zakusku. Prijavom na navedeni mail dobiti ćete informacije o plaćanju kotizacije, kao i ostale detalje.
Informacije možete pronaći i na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene