Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za rovinjsku Hitnu pomoć

Sudionici Windaysa skupljaju novac za kupnju defibrilatora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudionici jedanaestih Windaysa ponovno su osim stručnog pokazali i svoje humanitarno lice. Već tradicionalno, pomažu lokalnoj zajednici u kojoj se konferencija održava.

Ove godine tako skupljaju novac za kupnju defibrilatora za rovinjsku Hitnu pomoć. Dom zdravlja i hitna pomoć, osim o svojim građanima, ljeti se brinu i o tisućama turista koji borave na tom području, a uređaj koji trenutačno koriste, iako još u funkciji, odavno je premašio svoj uobičajeni životni vijek.

Pročitajte i ovo Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška Zapljena u Rovinju - 1 Proizvodio i preprodavao Najveća zaplijena droge u Istri ove godine: Policija kod 51-godišnjeg muškarca pronašla više od 10 kilograma raznih supstanci

'To je uređaj koji život znači. Bez tog uređaja vi ne možete pomoći čovjeku koji je doživio infarkt i koji je poslije toga dobio neki poremećaj ritma koji ga vodi direktno u smrt, a to je onaj koji ga vraća nazad. Znate kako mi medicinari volimo reći. Ako je jedan život spašen on je napravio svoj posao', kazala je Oriana Čačić Momčilović, voditeljica Hitne medicinske pomoći Rovinj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene