Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo koeficijenata!

Sudbina Jadranke Kosor i na kladionici!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na političkoj sudbini Jadranke Kosor moguće je i zaraditi. Jedna je kladionica u svoju ponudu stavila i stegovni postupak protiv bivše šefice HDZ-a na stranačkom Visokom sudu časti.

Uoči današnje odluke HDZ-ovog Visokog suda časti o političkoj sudbini Jadranke Kosor u toj stranci, jedna je domaća kladionica klijentima dala mogućnost da na sudbonosnom trenutku za bivšu premijerku i šeficu HDZ-a zarade novac.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

>> Dan D za Jadranku Kosor!

U stilu engleskih kladionica, na kojima je moguće kladiti se na gotovo sve zamislivo, igrači mogu predvidjeti hoće li Visoki sud časti Jadranku Kosor bezuvjetno isključiti iz stranke ili ne. U trenutku pisanja ovog članka, oni koji smatraju da će Kosor biti izbačena na jednu uplaćenu kunu mogu zaraditi 1,35 kn, dok oni koji smatraju suprotno mogu proći znatno bolje i zaraditi čak 2,57 kn.

Postoji i caka. U napomeni, naime, stoji kako se eventualna kasnija odluka Predsjedništva HDZ-a, kakva god bila, ne uzima u obzir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene