Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrtak, 27.05. u 11.00 sati

Davor Bernardić i Ivo Jelušić na sučeljavanju kod Mislava Bage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uključite se u četvrtak, 27.05 u 11 sati, na live video chat Dnevnik.hr-a kojeg će voditi Mislav Bago. Gosti su Davor Bernardić i Ivo Jelušić koji će se sučeliti pred drugi krug izbora za predsjednika zagrebačkog gradskog SDP-a. Jedan od njih će slijedeće nedjelje preuzeti kormilo ogranka stranke.

Mislav Bago će 45 minuta 'rešetati' Davora Bernardića i Ivu Jelušića kako bi saznao sve o njihovim vizijama zagrebačkog SDP-a, te potezima koji bi povukli nakon pobijede u drugom krugu unutarstranačkih izbora najveće oporbene stranke. Bernardić i Jelušić dobit će priliku objasniti zašto misle da bi baš oni trebali postati predsjednici zagrebačkog SDP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bernardić ili Jelušić Zagrebački SDP danas dobiva novog predsjednika Slika nije dostupna Borba za Bandićeva nasljednika Bernardić: Milanović se nije miješao u izbore

Davor Bernardić 30-godišnji je diplomirani inženjer fizike, trenutno na poslijediplomskom doktorskom studiju iz fizike, koji tvrdi da će članove SDP-a svakim danom motivirati da budu sve bolji. Bernardić pod sloganom 'Mi možemo bolje' kaže kako će u stranku vratiti zajedništvo. 40-godišnji Ivo Jelušić diplomirani je politolog i član SDP-a od 1099. godine, a najavio je oštru borbu s protivnikom Bernardićem.

Uključite se na video chat s Mislavom Bagom na Dnevnik.hr-u, u četvrtak,27.05. u 11 sati, pitajte sve što vas zanima i saznajte tko bi se bolje snašao kao novi predsjednik zagrebačkog SDP-a, Davor Bernardić ili Ivo Jelušić?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene