Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obnove škola

Štromar potpisuje ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za energetsku obnovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Predrag Štromar i Ljubomir Majdandžić iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potpisat će Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za energetsku obnovu.

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar i v. d. direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Ljubomir Majdandžić zajedno će s korisnicima potpisati Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva "Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja".

Pročitajte i ovo Ilustracija Roditelji, provjerite Utorak je malo drukčiji dan za neke školarce: Zbog izbora Ministarstvo poslalo upute ravnateljima škola Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..."

Riječ je o projektima Energetska obnova zgrade OŠ Franje Serta na adresi Ljudevita Gaja 15, Bednja, Energetska obnova zgrade Srednje škole Novi Marof na adresi Zagorska 22, Novi Marof i Energetska obnova zgrade Osnovne škole Veliki Bukovec na adresi Dravska ulica 42, Veliki Bukovec. Događaju će prisustvovati i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene