Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAŽI SMJENU MINISTRA ZDRAVSTVA

Mostova zastupnica odgovorila Kujundžiću: "Kao ministar je loš i zato mora otići"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnjoj pressici koju je ministar Milan Kujundžić držao povodom tragedije u Zaprešiću novinari su ga pitali što misli o tome da iz Mosta traže njegovu smjenu. Na odgovor Mostove saborske zastupnice Ines Strenja Linić nismo morali dugo čekati.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić oštrim je riječima na konferenciji za medije u četvrtak popodne napao ugled dvoje Mostovih zastupnika u Saboru, Ines Strenju Linić i Božu Petrova. Ministar je na konferenciji iznio rezultat inspekcije nakon tragične smrti Mattea Ružića u Zaprešiću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EPILOG SRAMOTNOG INCIDENTA Podignuta optužnica protiv četvorice zbog napada na novinarku ispred kuće bivšeg ministra Kujundžića Slika nije dostupna NAKON AFERA DORH, USKOK i policija u dvjema zagrebačkim bolnicama, istražuju poteze bivšeg ministra Kujundžića

"Bijedno je smrt mladog čovjeka koristiti za dnevnopolitičke svrhe. S njima na stručnoj razini ne mogu razgovarati jer takvu nisku frekvenciju ne mogu postići. Ugledna tzv. doktorica iz Sabora i doktor iz Sabora, Linić i Petrov, u hrvatskoj medicini znače manje nego ja u hrvatskoj poljoprivredi, ali ću politički s njima u Saboru razgovarati. O medicini oni malo znaju. To je bijedno, koristiti u dnevnopolitičke svrhe smrt mladog čovjeka", rekao je ministar Kujundžić.

Mostova saborska zastupnica i predsjednica saborskog Odbora za zdravstvo Ines Strenja Linić poručila je ministru zdravstva Milanu Kujundžiću kako o njoj i njezinom liječničkom radu mogu govoriti samo njezini pacijenti dodavši kako o njemu kao liječniku može reći sve najbolje ali da je kao ministar loš i zato mora otići.

"20 godina radim kao kliničar, i magistrirala sam i doktorirala, a o mom radu mogu govoriti samo moji pacijenti", rekla je Strenja Linić komentirajući za Hinu Kujundžićevu današnju izjavu kako ona i šef njezine stranke Božo Petrov manje znače u hrvatskoj medicini nego on u hrvatskoj poljoprivredi.

Ne želi se, kaže, spuštati na osobnu razinu no dodaje kako je Milan Kujundžić kao ministar imao dovoljno vremena urediti sustav hitne pomoći.

"Hrvatsko je zdravstvo ispolitizirano, a Kujundžić je u zdravstveni sustav stavljao svoje bivše kolege iz Hrvatske zore", zaključila je Strenja Linić. (V.Pa./Hina)


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene