Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Optužbe poraženog

'SDP-ovi i HDZ-ovi članovi iznosili su hrpice glasačkih listića'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Očito da je bilo moguće stotinjak listića ubaciti odjednom u kutiju i to pred očima promatrača, što se dogodilo na Kennedyjevu trgu u Zagrebu, gdje je pozvana i policija', tvrde u Kujundžićevom stožeru.

Glasnogovornik stožera Milana Kujundžića, Ivan Hrstić je posebno upozorio na razne nepravilnosti koje su njihovi promatrači uočili na izbornim mjestima, na koje, kaže, nisu bili dostavljeni popisi promatrača, a izborne kutije bile su nezapečačene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stožer Ive Josipovića Milanović: 'Nemojte se navući na HDZ. Nemojte pustiti da se ta ekipa vrati na vlast' Slika nije dostupna Stožer M. Kujundžića 'Očekivao sam više, ali razočaran nisam'

'Sve smo to prijavljivali, tim je više zbunjujuće to što su iz DIP-a stizala izvješća o apsolutno snježnoj idili', kaže Hrstić.

Po dojavama s terena, ustvrdio je, pojedini SDP-ovi i HDZ-ovi članovi biračkih odbora iznosili su hrpice glasačkih listića objašnjavajući da će ih dati onima koji ne mogu doći na glasačka mjesta, a zatim su sami ubacivali snopove listića u kutije.

'Nije ugodno vidjeti ovakav rezultat'

'Očito da je bilo moguće stotinjak listića ubaciti odjednom u kutiju i to pred očima promatrača, što se dogodilo na Kennedyjevu trgu u Zagrebu, gdje je pozvana i policija. Možemo samo pretpostaviti što se događalo dok promatračima nije bilo omogućeno da dođu na biračka mjesta', kaže Hrstić.

Upozorio je i na oko 250.000 'fantomskih birača', ljudi koji su, po Hrstićevim riječima, ostali na popisima birača iako su trebali biti uklonjeni s njih. (Hina)

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene