Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiv popis svjedoka

Što Thompson, Mišo Kovač i Todorić mogu reći o Fimi mediji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na popisu svjedoka za slučaj Fimi media mnogi su slavni estradnjaci, poslovni ljudi i političari.

Koliko su zvijezde bile plaćene za pjevanje u HDZ-ovim kampanjama i kako im se isplaćivao novac? Thompson, Nina Badrić i Mate Mišo Kovač samo su neki od estradnjaka koji bi uskoro mogli iznijeti svoju stranu priče. Prema nekim optužbama, Mladen Barišić Thompsonu je dao četiri milijuna kuna da na izborima ne zapjeva ni za jednu stranku.

Pročitajte i ovo Ilustracija traže se svjedoci Jeste li vidjeli što se dogodilo? Autobus udario pješakinju, preminula je u bolnici Slika nije dostupna Ponovljeno suđenje Fimi Media: Mišo se ispričao, a Thompsona očekuju na klupi za svjedoke

Sud je za sad prihvatio 113 svjedoka. Među njima cijelo predsjedništvo HDZ-a, bivšu premijerku, bivšeg šefa Sabora, ali i neke Sanaderove prijatelje. I dok će jedni morati govoriti kako su se donosile odluke u HDZ-u, drugi će objasniti prijateljstvo s Ivom Sanaderom.

>> Pogledajte tko bi sve trebao svjedočiti u slučaju najveće korupcijske afere!

Još 250 svjedoka, iz svijeta poduzetništva, glazbe, sporta ali i medija sud tek treba odobriti. Među njima je i Mladen Bajić, Ivica Todorić ali i Franjo Luković. 'Vjerojatno znaju zašto su predloženi i mi se nadamo da će sud na kraju prihvatiti i taj dio dokaznih prijedloga', izjavila je odvjetnica Ive Sanadera Jadranka Sloković.

Bajića obrana zove da govori o imovini Ive Sanadera. Kako je stekao kuću u Zagrebu, ali i kolekciju umjetnina. Obojica su iz Splita, poznaju se iz djetinjstva, a družili su se i službeno - jer Bajić je bio glavni državni odvjetnik u oba Sanaderova mandata. Ivica Todorić i Franjo Luković navodno bi trebali govoriti o donacijama HDZ-ovih kampanja. Dok se dopredsjednika hrvatskog rukometnog saveza Zorana Gopca kao i čelnog čovjeka Ingre zove na okolnosti financiranja gradnje Arene.

Tko što od njih zna, tko ne - moglo bi se saznati u travnju kad suđenje s najvećim brojem svjedoka iz svih sfera društva i počinje. Nitko od navedenih mogućih svjedoka ne želi pred kamere, dok ne dobiju službeni poziv suda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene