Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Pa dobro kad će..."

Što ne valja na ovoj fotografiji? Prgomet pozirao dok "čeka" tramvaj, ali zaboravio je na jedan detalj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drago Prgomet, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Zagreba u subotu je proveo dan družeći se sa stanovnicima Trešnjevke.

Sve je dokumentirao fotografijama na Facebooku gdje je poručio kako ga "niti kiša nije zaustavila da se druži s građanima"

Pročitajte i ovo Kandidat ekstremno desnog AfD-a pobijedio za gradonačelnika na istoku Njemačke Dobio gotovo 60 posto glasova Raste popularnost ekstremne desnice: Kandidat AfD-a pobijedio za gradonačelnika na istoku Njemačke Novi stari tramvaj na zagrebačkim ulicama ZET objavio Dio tramvajskog prometa u zastoju: Ovo su linije koje su preusmjerene

"Obišli smo parkove, vozili se tramvajem i pričali s građanima. Samo kroz razgovor s našim sugrađanima možemo saznati i poslije riješiti probleme koji muče #DragiZagreb", poručio je Prgomet.

Na jednoj od fotografija Drago Prgomet tako pozira dok na tramvajskoj stanici kod križanje Selske i Ozaljske "čeka tramvaj".

Fotografiju je popratio komentarom "Pa dobro kad će taj tramvaj" što ne bi bilo ništa čudno da Prgomet ne gleda u smjeru suprotnom od onog iz kojeg tramvaj zapravo dolazi na tu stanicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene