Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerov savjetnik

Hoće li se ponovno politički angažirati? Savjetnik o Oreškovićevim planovima za budućnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerov savjetnik za vanjsku politiku Stjepo Bartulica kazao je kako mu je bila velika čast raditi s premijerom Tihomirom Oreškovićem.

'Prije dolaska u Sabor premijer Tihomir Orešković bio je dobro raspoložen, dobro se osjećao', kazao je premijerov savjetnik za vanjsku politiku Stjepo Bartulica. 'Nije mu žao što se prihvatio tog posla, bila mu je čast. A i meni je bila velika čast raditi za gospodina Oreškovića'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna negirao sve optužbe POGLEDAJTE OBRAĆANJE PREMIJERA Otkrio je, kako tvrdi, pravi razlog svog rušenja Slika nije dostupna DONESENA ODLUKA OŠTRE RIJEČI U SABORU 'Hrvatsku javnost ste tretirali kao pokusne kuniće'

Bartulica je kazao i nepravedno da Orešković sam snosi odgovornost za političku krizu u Hrvatskoj.

'Ne možemo suditi ovoj Vladi. Imala je samo 4 mjeseca, a naslijedila je probleme koji su se gomilali 20 godina. Nepravedno je očekivati od g. Oreškovića da će ih riješiti u tako kratkom roku'.

'Nije mogao ni zamisliti da će ovo završiti ovako, na ovaj način. Nije mu žao, dao je sve od sebe kao što je i rekao', kazao je Bartulica.

Na pitanje hoće li se Orešković ponovno politički angažirati Bartulica je kazao kako ima jako puno podrške, ali da odluku o tome još nije donio. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene