Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Bez rukavica

'KAD SE ZAMUTI VODA, GOVNA ISPLIVAJU' Mesićev brutalan odgovor Pauletiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić nije ostao dužan zamjeniku ministra turizma Robertu Pauletiću. Ipak, način na koji mu je odgovorio mnogi će zasigurno ocijeniti krajnje neprimjerenim.

Politička prepucavanja postala su nam svakodnevica, a najnovija je između bivšeg hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića i zamjenika ministra turizma, Roberta Pauletića.

Pročitajte i ovo Mato Franković, gradonačelnik Dubrovnika Projekt na Srđu Gradonačelnik Dubrovnika prozvao Mesića zbog svjedočenja: "To je frapantno" Stjepan Mesić Svečanost u Jasenovcu Mesić na komemoraciji u jednom trenutku morao sjesti, dali su mu i vode: Doznajemo što se dogodilo

Nakon što je Pauletić u petak ujutro na svom Facebook profilu Mesića nazvao ostarjeloim i ishlapjelom karikaturom od političara, nebitnim starčićem, te je zaključio da bivši predsjednik naziva fašistom svakoga tko ga ne voli i ne cijeni, Mesić mu nije ostao dužan.

Prvo je Mesić rekao da nema potrebu komentirati izjave Pauletića, jer mu nije jasno tko je on, odnosno da niti ne zna za njega. No onda je odbrusio.

"No, principijelno ću vam reći. Kad se zamuti voda, govna isplivaju", rekao je za Radio Dalmaciju Mesić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene