Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogoršanje vremena

Stižu pravi snijeg i niže temperature!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom vikenda vrijeme će se pogoršati - pravi snijeg i niže temperature tek stižu.

Vrijeme nam svašta sprema za iduće dane, ukratko, stiže nam prava snježna zima. U noći na nedjelju te u nedjelju do kraja dana, u mnogim kopnenim krajevima past će između 10 i 20, a ponegdje i više od 20 cm snijega.

Pročitajte i ovo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Tanjeg snježnog pokrivača može biti i mjestimice na Jadranu. Temperatura će se u unutrašnjosti spustiti ispod nule, a čini se da će i u novom tjednu samo padati. Tako bi u noći na utorak možda već mogli mjeriti i ispod minus 10 stupnjeva.

FOTO Za vikend će se zabijeliti Dubrovnik, Šibenik, Split...

Sjetimo li se da smo još jučer gotovo bili u kratkim rukavima, termometri su najčešće pokazivali oko 15 stupnjeva, ovakva promjena vremena može biti veliki šok za organizam pa se svakako dobro utoplite.

Naravno, upozorenje stoji i za sve one koji namjeravaju na put, ne samo zbog snijega, nego i olujnog juga, a od nedjelje olujne, pa i orkanske bure koja se očekuje. Dobra je vijest da će se vrijeme iza vikenda brzo smiriti pa već u novom tjednu očekujemo više sunca.

No, bit će vjetrovito i jako, jako hladno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene