Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako se riješiti pušenja?

Stiže sladoled s okusom nikotina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je svjetlo dana ugledao i prvi hrvatski sladoled za odvikavanje od pušenja. U maloj seoskoj slastičarnici u Bizovcu pokraj Osijeka lokalni slastičar danima je radio na receptu sladoleda s okusom nikotina i uspio. Kuglica 'bizovačke cigarete' postala je hit i prije nego se našla na tržištu.

Ponudu sladoleda bizovački je slastičar upotpunio novim proizvodom - bizovačkom cigaretom. Iz Dževatove 'slatke tvornice' danas izlazi sladoled s okusom nikotina. Formula je tajna, ali neke sastojke ipak otkriva. 'Okus peperminta, a bit će aroma i ruma', dodaje izumitelj nikotinskog sladoleda Dževat Zenuni.

Pročitajte i ovo PR oglas King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje Nikotinske vrećice Zabranjeno za mlađe od 18 Novi opasni trend zahvatio i hrvatske učenike: "Utječe na mozak djeteta, izaziva euforiju i konfuzno stanje"

Jedan od sastojaka bit će i onaj iz žvakaćih guma za odvikavanje od nikotina. Strastvenim pušačima je to možda prvi korak ka odvikavanju. No zamijeniti cigaretu sladoledom, neće im biti lako. Bizovačka cigareta u prodaju će nakon što dobije dozvole nadležnih inspekcija. Tako će zabranu u Dževatovoj slastičarnici nikotin ipak preživjeti i to u obliku ledene kuglice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene