Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte prognozu

Noćas stiže promjena vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadnjim 'trzajima' ljetnih vrućina prestajemo uživati danas - s prvim danom jeseni!

U četvrtak će već od jutra biti promjenjivo te s povremenom kišom, a na Jadranu bi moglo biti i izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom. Kako se sada čini, u ovom prvom dijelu dana jedino bi u Slavoniji moglo biti suho te s više sunca. Na moru će puhati umjerena do jaka bura ili sjeverozapadnjak na sjevernom dijelu te jugo na južnom. Temperatura u unutrašnjosti od 11 do 14, u gorju oko 9, a na moru između 14 i 19 stupnjeva Celzijevih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Dakle, tijekom noći će naše krajeve zahvatiti promjena vremena. Svugdje bi trebalo biti kiše, a u Dalmaciji su moguća i grmljavinska nevremena.

VAŽNA PREKRETNICA ZA ZEMLJU Mnogo velikih promjena događa se odjednom

Unutrašnjost

U drugom dijelu dana promjenjivo oblačno te s kišom. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, a bit će i hladnije, osobito u zapadnim krajevima, gdje će biti između 17 i 20, a u Slavoniji od 20 do 25 stupnjeva.

Sjeverni Jadran

Na sjevernom Jadranu i u gorju također kiša, na moru bi moglo biti i pljuskova praćenih grmljavinom. Ponovno bura, umjerena ili jaka. I ovdje osjetno svježije, u gorju od 12 do 14, na moru oko 19, 20 stupnjeva.

Južni Jadran

Kao i u ostatku zemlje i u Dalmaciji oblačnije te s kišom. Ponegdje bi moglo biti i jačih grmljavinskih nevremena te obilnijih oborina. Uz sjeverozapadnjak i ovdje niže temperature, od 20 do 22 stupnja.

More

More je toplo, ali s obzirom na vrijeme sutra i idućih dana neće se baš moći uživati na plaži.

Prognoza za iduća tri dana

Na kopnu bi idućih dana trebalo biti umjereno do pretežno oblačno, uz kišu. U petak bi oborine mogle biti i obilnije. U nedjelju se očekuje postupan prestanak kiše.

Na moru se i dalje očekuje promjenjivo vrijeme. Još u petak s kišom, a onda bi se ovdje od subote trebalo postupno razvedriti. Idućih dana bura, uglavnom umjerena, a na udare i jaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene