Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobre vijesti

Stiže proljepšanje: Za vikend lijepo vrijeme s ugodnim temperaturama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su zadnja dva dana obilježena kišom, hladnim vjetrom i temperaturama koje jedva prelaze 10-ak stupnjeva, ne očajavajte, za vikend ipak stiže proljepšanje.

Nakon zadnja dva dana svima je jasno da je jesen doista stigla, a na Zavižanu su se zavijorile i prve ovosezonske pahulje snijega. Današnje jutro u gotovo svim krajevima zemlje bilo je oblačno, a još negdje pada i umjerena kiša.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan otkriva meteorolog Nikola Vikić-Topić

U kontinentalnoj Hrvatskoj danas će prevladavati oblačno vrijeme s povremenom kišom, koja će najdulje trajati u Slavoniji, dok se na zapadu potkraj dana može malo i razvedriti. Bit će malo toplije nego jučer, ali unatoč tome i dalje hladno. Na Jadranu će malo zatoplijeti.

>> 'Ovakva promjena vremena šok je za organizam!'

U kopnenoj će Hrvatskoj u subotu još na istoku i u području dinarskog gorja biti malo kiše, a zatim se očekuje sunčano vrijeme uz zatopljenje. Ipak, jutra će biti svježa, a moguće je i magla.  Najviše temperature bit će oko 17 stupnjeva.

U subotu u Dalmaciji još može biti ostataka kiše, a inače će biti sunčano uz porast temperature, najviše do 23 stupnja.

U kopnenom području u nedjelju bit će sunčano,s mjestimičnom naoblakom. Maksimalna temperatura bit će oko 19 stupnjeva, dok će na Jadranu najtoplije dnevne vrijednosti biti oko 24 stupnja.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene