Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve veće temperature

Stiže ljeto, temperature i do 32 stupnja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako i priliči ovom dijelu godine, temperature na termometru sljedećih će se dana penjati - u petak 26 stupnja, a u ponedjeljak čak 32. Ipak, još danas izdržite pokoji pljusak!

Iako bi danas još ponegdje mogao pasti poneki pljusak, a temperature će se na kontinentalnom dijelu zemlje kretati oko 20 stupnjeva, već sljedeći tjedan, termometri će bilježiti iznad 30 celzijevaca.

Pročitajte i ovo Jugo; ilustracija Ludo vrijeme Za splitsko područje u ponedjeljak će biti upaljen narančasti meteoalarm: Na istoku Hrvatske zabilježene rekordne temperature, a u Dalmaciji jugo Slika nije dostupna Topao vikend Očekuje nas još jedna promjena vremena i malo manje vrućine

U sljedeći utorak Zagreb bi se mogao grijati na 32 stupnja. Ipak, danas uz promjenljivu naoblaku malo kiše i poneki pljusak praćen grmljavinom očekuje se uglavnom u središnjoj i gorskoj Hrvatskoj te na sjevernom Jadranu.

Najviša dnevna temperatura na kontinentalnom dijelu danas će uglavnom biti od 20 do 25, na Jadranu između 23 i 28 °C.

Ali za vikend nas već očekuje sunčano i toplo vrijeme.

Temperature će se nakon toga penjati. U ponedjeljak 31 stupanj, a sljedeći dan stupanj više.


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene