Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporba bez granica

PETRINA BEZ DLAKE NA JEZIKU Pogledajte što je rekao o Karamarku, Oreškoviću i ministrima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Ne vidim niti jednu karakteristiku mandatara, koje bi bile prednost za vrijeme i situaciju u kojoj se danas nalazi Hrvatska. Što je on? Ništa", smatra nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina.

Stipe Petrina dao je svoj komentar na objavu imena ministara koje će Tihomir Orešković u petak predstaviti Saboru. U svojem osebujnom stilu, nije poštedio nikoga, ponajmanje predloženog prvog potpredsjednika nove Vlade, Tomislava Karamarka.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!" Marija Selak Raspudić Reforma Hrvatskog sabora Selak Raspudić: "Željezna ograda, simbol HDZ-ove Vlade, stvar je prošlosti"

"Poznajem ove ljude iz Mosta i ne vjerujem da će se moći nositi s tim problemima. Meni je apsurd da netko može biti ministar, tko je eto imao uspjeha s europskim fondovima. Po njima je to neka pohvalna karakteristika što imate uspjeha u EU fondovima. Meni su EU fondovi malo vještija prošnja. Mi ne želimo državu u kojoj ćemo prositi nešto od nekoga i to je meni apsurd da bi to bila neka pozitivna karakteristika za ministra, i to ministra gospodarstva. Mislim, dobro jutro?", upozorio je bivši Mostovac.

"Ali pričekajmo. To je jedna stvar, a isto tako su mi neka imena nepojmljiva. Neke ljude niti ne znam pa neću o njima, ali meni je nepojmljivo da se Most zalaže za moralnost, poštenje i stručnost pa ne znam koje karakteristike ima kandidat za prvog potpredsjednika Vlade. To je jedna stvar, a druga stvar, neshvatljivo mi je da se razgovara o imenima tko će biti ministri, a da gospodin mandatar bude na drugom mjestu", nastavio je Stipe Petrina.

"Pa valjda će ta Vlada imati njegovo ime, Vlada Tima Oreškovića, pa ako Tihomir Orešković ne odlučuje tko će biti ministar, na koji način će voditi taj tim? To mene zanima. To je jedna stvar, a druga stvar, ne vidim niti jednu karakteristiku mandatara, koje bi bile prednost za vrijeme i situaciju u kojoj se danas nalazi Hrvatska. Što je on? Ništa", zaključio je Petrina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene