443321
443321
443321
443321
443321

Mesić reklamira 'mušku vodu, žensku radost'

  • , 14.07.2016., 12:09
  • Autor:
  • komentara

Stjepan Mesić, bivši hrvatski predsjednik, postao je zaštitno lice prirodne izvorske vode 'Meli' koja se proizvodi u Kladnju u Bosni i Hercegovini.

 
 
 
 
Stipe Mesić s vodom Meli (Foto: Facebook)
Stipe Mesić s vodom Meli (Foto: Facebook)

Vodi koju opisuju kao 'mušku vodu, žensku radost' pridaju se svojstva eliksira, nešto poput bosanskog afrodizijaka za muškarce.

Bivši hrvatski predsjednik s bocom u ruci i razvučenim smiješkom pozira na naslovnoj fotografiji na Facebook stranici.

'Stipe Mesić kaže da mu 'Meli' voda prija i da mu pomaže u održavanju vitalnosti. Kad god je prilika, put Zagreba krene po nekoliko paketa vode koje šaljemo dragom i velikom čovjeku', tekst je posta objavljenog u ranim satima 7. srpnja.

Mirza Kuluglić, vlasnik tvornice vode iz Kladnja, pojasnio je da su on i Stipe Mesić prijatelji još tamo iz 70-ih, kada je on bio gradonačelnik Orahovice.

'Stipe je najpopularnija osoba u Bosni i Hercegovini. Od njega nema omiljenijeg. Atipičan je političar, neposredan, sa svakim će stati i popričati. Baš smo nedavno bili zajedno u Sarajevu i na potezu od hotela "Europa" do Baščaršije ako ga je nije zaustavilo stotinu ljudi, neću vam slagati. I staro i mlado tražilo ga je za zajedničku fotografiju, selfie i slično. To ste morali vidjeti', ispričao je Kuluglić za Slobodnu Dalmaciju.

Ideja s Mesićem na tvorničkom Facebooku nastala je prošloga tjedna, kada je bivši hrvatski predsjednik u Bosni održao jedno predavanje.

'Sjedili smo tu kod nas jednu večer, mislim da je bio drugi dan Bajrama, i ja ga pitam: "Stipe, može li jedna fotografija s našom vodom za Facebook?" Ja ga uslikam s bocom kako pije i kažem da ću objaviti, a Stipe odgovara: "Stavi, pa šta!" Eto tako je nastala "kampanja". I ostat će samo na Faceu', zaključio je Mirza Kuluglić.

Stipe Mesić, kojem je ukinut ured bivšeg predsjednika RH, mogao bi se aktivirati na predstojećim prijevremenim parlamentarnim izborima na listi Narodne koalicije.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se