Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlaz

Stipe Gabrić Jambo isključen iz HSS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijski odbor HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije na večerašnjoj sjednici raspustio je gradski ogranak HSS-a Metković, a Stipu Gabrića Jamba (saborskog zastupnika) isključio iz stranke.

Kako je na konferenciji za novinare kazao predsjednik županijskog HSS-a Ivo Mujo, Stipo Gabrić Jambo iz stranke je izbačen zbog nepoštivanja statuta uključivanjem u kampanju nezavisnog predsjedničkog kandidata Milna Bandića i, prije toga, kandidiranjem na nestranačkim listama u svibnju. Jambo se, rekao je Mujo, na svibanjskim lokalnim izborima zajedno s 25 članova HSS-a kandidirao na drugim, nestranačkim listama, što je suprotno Statutu HSS-a, čime mu je i prestalo članstvo. 'Ponovni upis Jamba u HSS predstavlja pokajnički čin koji ne možemo prihvatiti', rekao je Mujo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nisu dobili pomoć na vrijeme Metkovci 'oprali' Bandića i Jamba: Sram vas bilo! Slika nije dostupna Zbog prijetnji policajki Zastupnički imunitet skinut i Stipi Gabriću Jambi

Također, proteklih se dana Stipo Gabrić Jambo aktivno uključio u kampanju predsjedničkog kandidata Milana Bandića, što je također protivno Statutu HSS-a, rekao je predsjednik županijskog HSS-a Ivo Mujo. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene