Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uslijed kiša

Stijena teška 30-ak tona pala u dvorište nekadašnjeg restorana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golema stijena od, procjenjuje se, 30-ak tona pala je u dvorište nekadašnjeg restorana 'Peškarija' u Šibeniku. Srećom, nitko nije stradao.

Čak 30-ak tona kamena urušilo se s prirodne, desetak metara visoke kamene litice u dvorište nekadašnjeg restorana 'Peškarija'. Na tom su mjestu do prije godinu dana za štekatom sjedili gosti i jeli ispod ostataka sredovjekovnih bedema u srcu Šibenika, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan" Pernar privedn u Šibeniku novi cirkus Pernar opet priveden, ovaj put u drugom gradu: Oglasila se i policija

U trenutku pada kamena nije bilo ni jednog radnika zaposlenog na obnovi dolačke crkve sv. Dominika, kojima nekadašnje dvorište restorana sada služi za odlaganje alata i građevnog materijala.

VIDEO Odronila se stijena: Vatrogasac umaknuo u posljednjem trenutku

'Osjećaj da se pod tobom urušava živa stijena nije nimalo ugodan', rekao je vlasnik kuće čiji je najviši prozor deset metara iznad površine dvorišta na koje je pao golemi kamen.

'To se dogodilo prije petnaestak dana, za vrijeme nevremena s kišom i grmljavinom te pretpostavljam da nitko od obližnjih stanara nije čuo buku odrona s oko pet metara visine.

Budući da nadzirem radove na obnovi crkve sv. Dominika, došao sam drugi dan i ostao šokiran prizorom', kazao je Škugor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene