441904
441904
441904
441904
441904

HEP Sport objavio novu navijačku himnu, poslušajte je

  • , 30.06.2016., 14:00
  • Autor:
  • komentara

U spotu su sudjelovali brojni sportaši: Ivica Kostelić, Marijo Možnik, Barbara Matić, Tihea Topolovec, Marijana Mišković, Anđelo Šetka, Ivan Buljubašić, Ivan Milaković, Petar Muslim, Luka Babić, Ante Žižić, Aleksandar Petrović, Ivan Stevanović.

 
 
 
 
FOTO: HEP Sport
FOTO: HEP Sport

Kreativni uradak iz agencija McCann Zagreb i Fahrenheit ugledao je svjetlo dana. Radi se o novoj kampanji ''HEP Sport'', u kojoj navijači kroz stihove pjesme Marijana Bana ''Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj'', zahvaljuju sportašima na svim nezaboravnim trenucima ponosa.

Rezultat je nova navijačka himna koja će još dugo odjekivati sportskim terenima. Nositelj priče i medijske kampanje je imidž TV spot koji na najbolji način dočarava emociju i ponos.

Redatelj spota, Bruno Anković, iz produkcijske kuće ''Švenk'' je izjavio:

“Ova reklama je specifična jer se u bitnom trenutku za vrijeme Europskog prvenstvena u nogometu te pred Olimpijadu 2016, u njoj stvara jedna pozitivna energija.

Različiti reprezentativci koji nastupaju u reklami su svojom ljudskom i sportskom karizmom, u sinergiji s navijačima i pjesmom Daleke obale u novom aranžmanu, proizveli jednu novu, kreativnu i prije svega snažnu cjelinu.

Veselim se što je reklama pronašla svoj put prema onima koji su nam svima najbitniji, a to je publika. Svega toga ne bi bilo bez odlične ideje ekipe iz agencija McCann Zagreb i Fahrenheit te naravno izvrsnog tima iz HEP-a. Zaista uživam režirati reklame za HEP jer je suradnja s njima te s agencijama McCann Zagreb i Fahrenheit svaki put zanimljiva, uzbudljiva i u nekom smislu drugačija", kazao je Anković.

HEP je prije desetak godina, kao potvrđeni prijatelj sporta, prepoznao dugu i vrijednu tradiciju Hrvatske u kolektivnim sportovima poput vaterpola, rukometa i košarke te sposobnost njihovih saveza i reprezentacija da budu u samom svjetskom vrhu. Posljednjih nekoliko godina HEP prati i druge nacionalne sportske saveze poput skijaškog, gimnastičkog, stolnoteniskog, judo te saveza hokeja na ledu.

Brojni sportaši i savezi sudjelovali su u spotu: Ivica Kostelić - HKS, Marijo Možnik - HGS, Barbara Matić, Tihea Topolovec, Marijana Mišković – HJS, Anđelo Šetka, Ivan Buljubašić, Ivan Milaković, Petar Muslim – HVS, Luka Babić, Ante Žižić, izbornik Aleksandar Petrović – HKS, Ivan Stevanović – HRS.

Produkciju spota potpisuje produkcijska kuća 'Švenk', snimanje se odvijalo pod redateljskom palicom Brune Ankovića, a iza kamere bio je Aleksandar Ilić. Kreativni koncept potpisuju glavni kreativni direktori Hrvoje Škurla i Daniel Vuković, za art direction pobrinuo se Krešimir Grancarić, a voditelji projekta bili su Iva Šimunović i Saša Ivan. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se