Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjeri

Stigla aplikacija koja odgovara na jedno od najčešće postavljanih pitanja (u Hrvatskoj)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provjerite gdje su vaši prijatelji, a gdje neprijatelji bili 1991. godine.

'A gdje si ti bio '91.?' pitanje je koje se često, u nedostatku argumenata, 'potegne' među političarima, ali i bezazlenim pijanim raspravama.

Pročitajte i ovo Ivica Nerer dan uoči 28. obljetnice Bivši pripadnik 7. gardijske brigade Puma biciklirao do Knina: "Vraćaju se emocije, ali ponosni ste i sretni zbog građana koji danas žive u slobodi" Bruno Milin 28. obljetnica Potresna svjedočanstva branitelja: "Rat je najgore što se može dogoditi čovjeku. To su užasne scene, emocije"

Da to pitanje nije uvijek sasvim bezazleno dokazuje i prošlogodišnji incident u Pločama kada se ponovo aktualiziralo propitivanje doprinosa u Domovinskom ratu. Naime, tada je pijani 50-godišnjak pretukao 19-godišnju konobaricu te ju usput pitao: 'A gdje si ti bila '91.?'

 

Pretukao 19-godišnju konobaricu, pitao je: Gdje si bila '91?!

Obzirom na učestalost postavljanja ovog pitanja, netko se dosjetio da sve pretvori u dobru šalu i kreirao aplikaciju kojom možete otkriti tko je gdje bio te sudbonosne 1991. Odgovor za sebe, svoje prijatelje, poznanike, obitelj, ali i neprijatelje možete potražiti OVDJE.

Potrebno je unijeti ime i prezime osobe koju pretražujete, a aplikacija će izbaciti gdje je bila i što je radila početkom Domovinskog rata. Naravno, riječ je o šali iako će se neki u njoj vjerojatno i prepoznati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene