Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska u EU

Štefan Fuele čestitao premijerki Kosor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerki Jadranki Kosor je čestitao i povjerenik za proširenje Europske komisije Štefan Fuele.

Povjerenik za proširenje Europske komisije Štefan Fuele nazvao je predsjednicu Vlade Republike Hrvatske Jadranku Kosor i čestitao joj na odlično obavljenom poslu u procesu hrvatskih pregovora za članstvo u Europskoj uniji. Premijerka Kosor zahvalila je povjereniku Fueleu što je i on prepoznao poduzete napore i ostvarene rezultate Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Sad je sve u našim rukama' Dodijeljene povelje Jadranki Kosor i posthumno Ivici Račanu Slika nije dostupna Ekskluzivno Bivši premijeri otkrili u kojeg aktualnog ministra imaju NAJVIŠE POVJERENJA! Iznenađeni?

'Oduševljen sam preporukom Europske komisije da se zaključe pristupni pregovori s Hrvatskom. Europski parlament otvorenih ruku izražava dobrodošlicu Hrvatskoj. Očekujem od ministara vanjskih poslova svih država članica EU da tu preporuku usvoje što je to prije moguće', priopćio je predsjednik Europskoga parlamenta Jerzy Buzek.

'Pristupanje Hrvatske proširit će EU-ov prostor mira, demokracije i vladavine prava. Bit će to znak da vrata EU ostaju otvorena svim zemljama koje ispune nužne kriterije. Hrvatska je sada uzor čitavome području. Iz osobnoga iskustva kao poljski premijer znam da je pristupanje EU dug i težak postupak, koji se na kraju svima isplati ', naglasio je Buzek. (J.G./Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene