Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sutra prvo stečajno ročište

'Stečajna upraviteljica Uzora je u sukobu interesa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzor je danas još jednom podsjetio na svoju kalvariju u kojoj je od 700 radnika u privatizaciji ostalo 100 zaposlenih koji su pred otkazom. Već dva mjeseca su u stečaju, bez pomoći, a sutra im je prvo stečajno ročište gdje se pred Trgovačkim sudom očekuju sve radnice.

Pred Uzorovom trgovinom odjeće u Splitu javnosti se danas obratila predsjednica Sindikata Uzora Ljiljana Šućur. Kaže kako su nečasne radnje Miroslava Kutle koji ih je prvi kupio pa prodao Brunu Orešaru prikrivali ljudi iz politike, a potom i Trgovački sud koji im je dao, po radnicima sumnjivu, stečajnu upraviteljicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teniska zvijezda u poduzetništvu Bruno Orešar: Problemi su počeli od prvog tenisa sa Tuđmanom Slika nije dostupna Opovrgava napad na Braču Orešar: Igranje tenisa s Tuđmanom mi je samo naštetilo!

'Meri Šitić je stečajni upravitelj Alpe Jadran banke koja je u sudskom sporu s Uzorom. Većeg sukoba interesa od ovog ne može biti. To nije slučajno. Ona provodi volju bivše Uprave i Nadzornog odbora, a sve kao osoba od povjerenja suda. Ista je od prvog dana počela raditi protuzakonito. Što se čeka? Da nas likvidiraju? Pa što će mrtvacu Hitna pomoć?', kazala je Šućur.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene