Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nepredviđene okolnosti

Stanovnici zapadnog dijela Zagreba i dalje bez grijanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Normalizacija isporuke toplinske energije u zapadnom dijelu Zagreba očekuje se u poslijepodnevnim satima, a ne prijepodne kako je bilo najavljeno jer su se, zbog nepredviđenih okolnosti, oduljili radovi na sanaciji puknuća magistralnog vrelovoda, izvijestili su u četvrtak iz HEP-Toplinarstva.

U srijedu u 20 sati HEP-Toplinarstvu obustavilo je isporuku toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Voltino, Rudeš, Špansko, Malešnica i Gajnice, zbog puknuća magistralnog vrelovoda na raskrižju Klanječke i Golikove ulice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna puknuće vrelovoda Bez grijanja i djeca u zagrebačkom vrtiću: "Oni se kreću cijelo vrijeme, pa je njima OK..." Slika nije dostupna HEP objavio savjete Svaka kuna je bitna: Evo kako uštedjeti na računima za grijanje

"Ponovna uspostava isporuke toplinske energije planirana je za četvrtak, 15. prosinca, do 10 sati, međutim, zbog nepredviđenih okolnosti, unatoč velikom trudu radnika koji su cijelu noć proveli na terenu, radovi na sanaciji puknuća su se oduljili. Radnici HEP-Toplianrstva poduzimaju sve da se sanacija puknuća što prije završi, a potpuna normalizacija isporuke toplinske energije očekuje se danas u poslijepodnevnim satima", stoji u priopćenju.

Iz HEP-Toplinarstva napominju i da je, zbog znatno reducirane isporuke toplinske energije, moguća i privremena slabija kvaliteta grijanja i potrošnje tople vode u naselju Prečko te krajnje kupce mole za razumijevanje i strpljenje do ponovne uspostave isporuke toplinske energije. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene