Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Platforma "1postozagrad"

"Stanje Savskog mosta je alarmantno, sanacija je lažna. Sigurnost građana je ugrožena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz platforme ističu kako je stanje Savskog mosta alarmantno te zahtjeva hitnu sanaciju.

Volonterska platforma "1postozagrad" na Facebooku je upozorila kako nedavna obnova Savskog mosta predstavlja "rasipanje javnog novca, eklatantni primjer predizborne prevare i direktno ugrožavanje sigurnosti građana".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OTVORIO SAVSKI MOST Tomašević otkrio koga nema na popisu za otkaz i komentirao prodaju Gradske plinare: ''Traže se opcije...'' Oštećeni most na autocesti A2 Sanacija će trajati danima Problemima s infrastrukturom u Zagrebu nema kraja: Pogledajte što se točno dogodilo s mostom koji je zatvoren pa su nastale kilometarske kolone

Ističu kako je stanje Savskog mosta alarmantno te zahtjeva hitnu sanaciju.

"Navodna obnova nije odgovorila ni na jedan stvarni problem mosta.Savski most i okretište kod mosta povijesna su lokacija izlaska Zagreba na Savu i danas najživlje točke na zagrebačkim obalama. Prema njima se tako treba i odnositi.

Ta lokacija premrežena je slojevima, sustavima i značenjima te traži kvalitetno i sveobuhvatno pripremljeni program temeljem kojeg treba raspisati javni arhitektonsko-urbanistički natječaj za njeno cjelovito uređenje koje uključuje i stvarnu, a ne lažnu sanaciju Savskog mosta", navodi se u objavi na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene