Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stanje Ante Juričeva pogoršano, operacija odgođena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje u požaru na Kornatu teško ozlijeđenog vatrogasca Ante Juričeva Mikulina pogoršano je pa je odgođena operacija uklanjanja izgorenog tkiva, dok se stanje Frane Lučića stabiliziralo te mu je uklonjeno svo devitalizirano tkivo.

Obojica su i dalje životno ugrožena, rekao je voditelj Odjela dr.
Ivan Utrobičić.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Kazao je kako su Juričevu Mikulinu dodatno oslabile funkcije bubrega i pluća te je priključen na kontinuiranu dijalizu, a i dalje je na respiratoru uz mjere intezivnog liječenja. Za danas predviđena operacija odstranjivanja preostalih 10 posto izgorenog tkiva odgođena je dok mu se zdravstveno stanje ne stabilizira.

Frane Lučić, kojemu je preksinoć također oslabila funkcija pluća, te je priključen na respirator, jutros je podvrgnut operaciji odstranjivanja izgorene odumrle kože koja je zamijenjena umjetnom.

Pacijent je u cjelosti očišćen, obavljena je kompletna nekrektomija opečenih regija te zamjena kože supstitutom, a mjere intezivnog liječenja se nastavljaju, rekao je dr. Utrobičić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene