Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stanari u okolici Kupske ponovo imaju grijanje i toplu vodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završetkom radova na postavljanju privremenog vrelovoda uspostavljena je normalna opskrba toplinskom energijom za sve stambene zgrade i poslovne potrošače u naselju Martinovka, priopćilo je danas HEP Toplinarstvo.

Zbog urušavanja gradilišne jame u Kupskoj ulici u nedjelju 23. rujna ove godine bila je obustavljena opskrba toplinskom energijom radi velike opasnosti od puknuća magistralnog vrelovoda, koje bi nanijelo goleme štete cjelokupnom sustavu opskrbe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Stanari Kupske oštećeni za najmanje 4 milijuna eura' Slika nije dostupna Doris Košta traži milijunske odštete za stanare Kupske

Timovi HEP Toplinarstva odmah su pristupili pronalasku alternativnog rješenja u vidu zaobilaznog voda koji bi osigurao privremenu opskrbu toplinskom energijom i normalizaciju života građana stambenih i poslovnih zgrada u naselju Martinovka.

Zaobilazni vod je privremenog karaktera i poslužiti će opskrbi dok se ne položi novi magistralni vrelovod kroz Kupsku ulicu nakon njezine građevinske sanacije, stoji u priopćenju iz HEP Toplinarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene