Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najveća želja svake obitelji

Stambeni kredit bez stambene štednje - prilika koja se ne propušta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako do vlastita četiri zida bez suvišnih zašto (i bez statusa štediše), odgovor zna Wüstenrot stambena štedionica.

Vlastiti stan bio je i ostao prva i najveća želja svake obitelji, a Wüstenrot stambena štedionica već se potvrdila kao iznimno kvalitetan i povoljan pružatelj stambenog kredita. Manje je poznato kako osim klasične stambene štednje, u njoj možete ugovoriti i brze stambene kredite, koji nisu uvjetovani višegodišnjom štednjom, statusom štediše ili otvaranjem tekućeg računa.

To će posebno zainteresirati one koji nemaju vremena za čekanje, no istovremeno ne žele neoprezno ući u kreditni rizik. Nakon loših iskustava mnogih građana sa „švicarcem“, sada mnogi pušu i na hladno. Zbog toga je fiksna kamatna stopa tijekom cijelog perioda otplate najbolji jamac da ćete u svom novom domu moći mirno spavati.

Osim što jamči doista relaksirajuću fiksnu kamatu tijekom cijelog perioda otplate, ponuda Wüstenrot stambene štedionice pod šarmantnim imenom KAMATICA omogućuje vam izbor stambenih kredita s iznimno atraktivnim kamatnim stopama, one u eurima s kamatnom stopom od 4,25% ili u kunama s kamatom od 4,99%. Dodatna povoljnost nudi se klijentima koji su u prilici priložiti i vlastita sredstva. Naime, oni imaju mogućnost sami izabrati kamatnu stopu svoga kredita. Također, KAMATICA obračunava kamatu samo na preostali iznos glavnice, što znači da sve uplate iznad mjesečne rate odmah smanjuju glavnicu vašeg kredita.

Osim za kupnju kuće ili stana, krediti Stambene štedionice Wüstenrot mogu se iskoristiti i za izgradnju, opremanje ili adaptaciju, ali i za refinanciranje stambenih kredita drugih banaka. Svi dodatni troškovi koji prate realizaciju kredita već su uključeni u otplatnu ratu, što zapravo znači da prilikom ugovaranja kredita u Wüstenrotu nećete trebati gotovinu.

Sigurna budućnost u vlastitom stanu - nije tako teško ostvariva kako vam se čini. Prvi korak može biti već OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene