Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razrješenje s dužnosti

SSSH joj izglasao nepovjerenje, Knežević tvrdi da je to mišljenje manjine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Statutarna komisija SSSH-a izglasala je nepovjerenje Ani Knežević.

O Ani Knežević, dosadašnjoj predsjednici SSSH Statutarna komisija, kako je ona sama potvrdila za Dnevnik.hr, dala je mišljenje da joj se ne izglasa povjerenje. Nije je podržala natpolovična većina članova Vijeća SSSH te je treba razriješiti dužnosti, prosudila je Statutarna komisija sindikalne središnjice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tri godine kušnje Uzela sindikalni novac: Ani Knežević godinu dana uvjetno Slika nije dostupna Sindikat tekstila podnio kaznenu prijavu protiv Ane Knežević

'Sjednica Vijeća na kojoj će se donijeti odluka održat će se 7. lipnja, a ja tvrdim da će mi većina dati povjerenje. Komisija može reći što hoće, ali to je tek manjina', rekla je Knežević koja je nepravomoćno osuđena na godinu dana zatvora uvjetno, za pronevjeru oko 25 tisuća kuna sindikalnog novca.

>> Knežević nije svoj mandat dala na raspolaganje

Iako je najavila ostavku, na prošloj je sjednici Vijeća nije dala. 'Da sam podnijela ostavku, znači da bih priznala da sam kriva, a nisam kriva, nisam ništa napravila i ja ću to dokazati u žalbenom postupku. Htjela sam s mojim kolegama raspraviti, ako smatraju da zbog tih okolnosti ja na svojoj funkciji ne mogu biti, ali pokazalo se da ima proceduralnih pitanja i onda ćemo to rješavati drugi puta', obrazložila je Knežević.

Mislite li da bi Knežević trebala biti razrješena dužnosti?

  • Da
  • Ne
  • Nije me briga

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene