Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavili četničke znakove

Srpski hakeri napali stranicu Hrvatskog radio Vukovara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U natpisu ispod srpskog grba, prijeti se Hrvatima da će 'kad-tad odgovarati za zločine nad srpskim narodom'.

Srpski hakeri napali su danas popodne stranicu Hrvatskog radio Vukovara i stavili velikosrpske i četničke oznake te dvominutni video na kojemu se veliča srpstvo i vrijeđaju Hrvati. Tajming vjerojatno nije slučajno odabran, obzirom na sutrašnji Dan državnosti.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva" Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati

U natpisu ispod srpskog grba, prijeti se Hrvatima da će "kad-tad odgovarati za zločine nad srpskim narodom". U videu, uz pozadinu četničkih pjesama, prikazani su likovi iz srpske povijesti, naravno, tu su i najveći zločinci poput Arkana, Mladića i sličnih. Nije poznato koliko je trajalo ovo zagađivanje medijskog prostora, ali iza 19 sati, kada su djelatnici Hrvatskog radio Vukovara dobili informaciju o hakerskom napadu, "ugasili" su stranicu i njihova ineternetska stranica se može vidjeti na drugoj adresi. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene