Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na zabranu dolaska u Vukovar

Srpska napredna stranka otkazala prijem delegaciji hrvatskog MVP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SNS je odgovorio na zabranu dolaska njihovim predstavnicima na tribinu u Vukovaru.

Čelnici Srpske napredne stranke (SNS) otkazali su prijem visokoj delegaciji hrvatskog Ministarstva vanjskihposlova, koji je bio zakazan za utorak, 29. studenog, priopćeno je danas iz SNS.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

Predsjednik i zamjenik predsjednika SNS-a Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić odlučili su otkazati prijem poslije, kako se ističe u priopćenju, antieuropske odluke hrvatskih vlasti da ne dozvole prisustvo delegacije SNS, koju je predvodila Zorana Mihajlović, tribini Koalicije srpskih stranaka u Vukovaru, piše Blic.

'SNS je za mir i stabilnost u regiji, poštuje teritorijalni integritet Hrvatske, ali nikada neće dozvoliti hrvatskoj državi da ponižava Srbe i građane Srbije samo zato što imaju drugačije političke stavove od službene hrvatske politike', navodi se u priopćenju.

Srpska napredna stranka navodi da je o otkazivanju prijema visoke delegacije hrvatskog Ministarstva vansjkih poslova obavijestila i veleposlanika Hrvatske u Beogradu Željka Kuprešaka.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene