Obavijesti Video Pretražite Navigacija
9 godina

Sretan rođendan Dnevniku Nove TV!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na današnji dan prije točno 9 godina Marija Miholjek i Petar Pereža prvi su put pozdravili gledatelje Dnevnika Nove TV. Tada je i počela jedna od najuspješnijih priča hrvatskog novinarstva – Dnevnik Nove TV danas je daleko najgledanija informativna emisija u zemlji, a njemu gledatelji i najviše vjeruju.

Svaki dan tim Dnevnika Nove TV donosi nam relevantne, vjerodostojne i objektivne informacije, a prepoznatljivi su i po relevantnim istraživanjima javnog mnijenja. Među omiljenim sadržajima svakako je i Pregled tjedna kojeg gledamo svake nedjelje, a ponedjeljkom nas upoznaju s mladim i uspješnim poduzetnicima, znanstvenicima, sportašima i umjetnicima u rubrici Bolja Hrvatska.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament Politički duplići Jesu li liste za EU izbore prevara birača? "Vidjet ćemo što ćemo raditi i na koji način" Tihomir Cipek i Sabina Tandara Knezović Gost Dnevnika Nove TV Žestoko se pregovara za parlamentarnu većinu: "Mislim da je to manji problem od fotelja"

Omiljena televizijska redakcija rođendan je obilježila okupljanjem i tortom, a sve najbolje i u idućim godinama želi im redakcija Dnevnik.hr-a!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene