Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građanski odgoj i obrazovanje

Srednjoškolci danas u ulozi saborskih zastupnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srednjoškolci će danas imati priliku postati saborski zastupnici na jedan dan i raspravljati o važnim temama. Kako će to izgledati moći ćete pratiti UŽIVO na portalu Dnevnik.hr od 10 sati.

U sklopu eksperimentalne primjene Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja, a na temelju hrvatske i europske tradicije učenja mladih za aktivno i odgovorno građanstvo, Služba za građane Hrvatskoga sabora i Agencija za odgoj i obrazovanje organiziraju simuliranu sjednicu Hrvatskoga sabora za učenike srednjih škola, s početkom u 10 sati u Velikoj vijećnici Hrvatskoga sabora.

Pročitajte i ovo Građani na biralištima Iznenađenje s Pantovčaka Kako je Milanoviću palo na pamet da izbori budu u srijedu, a ne u nedjelju? Zoran Milanović Pitanje budućnosti RH Zoran Milanović otkriva ''vojnu tajnu'': Na ovo se čeka već neko vrijeme

>> Vukšić: U RH narušeno ustavno načelo trodiobe vlasti

Na simuliranoj sjednici sudjeluje 150 srednjoškolaca, a raspravljat će o Prijedlogu provedbenih mjera za zapošljavanje mladih, dokumentu koji su pripremili sami učenici i koji proizlazi iz Nacionalnog programa za mlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene